Szálláshelyek - Pécs

Pécs Akciós Csomagajánlatok

Az alábbi listán látható Pécs településen található szálláslehetőségek akció, wellness csomagajánlatai.
A kedvezményes áron kialakított csomagok csak korlátozott számban állnak rendelkezésre.

Hotel Millennium **** - 9 kedvezményes csomagajánlat

Hotel Millennium Közvetlenül Pécs történelmi belvárosa fölött, a Kálvária domb déli oldalán, mindössze öt percnyi sétára a főtértől, található a Hotel Millennium, a magyar mediterrán vidék egyik legszebb szállodája, ahonnan egyedülálló kilátás nyílik a városra és a környező hegyekre. A szálloda természetvédelmi területen fekszik, környékén több múzeum és műemlék található.
Hotel Millennium részletesen >>

Napi árak
22410 Ft / 2 fő / éj
Millenniumi wellness napok (min. 2 éj)
59900 Ft / 2 fő / 2 éj
Corso Hotel Pécs **** - 9 kedvezményes csomagajánlat

Corso Hotel Pécs Pécs legújabb szállodája, a 2010 májusában megnyílt négycsillagos Corso Hotel Pécs egyedi hangulatával hozzájárul ahhoz, hogy távol otthonától is minden vendég jól érezze magát. A butikhotel közvetlenül kapcsolódik a történelmi belvároshoz és az új Pécsi Konferencia- és Koncertközponthoz.
Corso Hotel Pécs részletesen >>

Napi árak
49 Euró / 2 fő / éj
Laterum Hotel **** - 2 kedvezményes csomagajánlat

Laterum Hotel Pécsett, az Uránvárosban található a Laterum Hotel, amely három-, illetve négycsillagos színvonalú szobákkal, étteremmel, rendezvénytermekkel és wellnessrészleggel várja vendégeit.
Laterum Hotel részletesen >>

Legjobb ár reggelivel (1 éjtől)
39000 Ft / 2 fő / 2 éj
Napi árak
39000 Ft / 2 fő / 2 éj
Centrum Apartment Hotel - 2 kedvezményes csomagajánlat

Centrum Apartment Hotel A Centrum Apartmanhotel a világörökség részét képező ókeresztény emlékektől, a Székesegyháztól és Pécs belvárosának híres múzeumutcájától néhány percre található a villanegyedben. A szobák speciális elrendezésének köszönhetően alkalmas több generációs családok fogadására is, így kényelmes körülményeket biztosít hosszabb tartózkodásra, nyaralásra.
Centrum Apartment Hotel részletesen >>

Napi ár 2 vagy több főre
11900 Ft / fő / éj
Napi ár 1 főre
11900 Ft / fő / éj
Hotel Arkadia **** - 1 kedvezményes csomagajánlat

Hotel Arkadia A Hotel Arkadia egyedülálló adottságokkal és elhelyezkedéssel várja vendégeit, szó szerint a történelmi belváros és a Széchenyi tér csúcsán, a műemlékektől és múzeumoktól karnyújtásnyira. A szálloda belsőépítészete és színvilága a Bauhaus stílus tiszta vonalvezetését tükrözi.
Hotel Arkadia részletesen >>

Napi árak
17300 Ft / 2 fő / éj
Hotel Makár Sport & Wellness **** - 4 kedvezményes csomagajánlat

Hotel Makár Sport & Wellness A négycsillagos szálloda és szabadidőcentrum, a Hotel Makár Sport & Wellness, Pécs egyetemi városrészében, zöldövezetben, a történelmi belvárostól és a PTE klinikáktól néhány percnyi távolságra található.
Hotel Makár Sport & Wellness részletesen >>

Relax napok (min. 2 éj)
70900 Ft / 2 fő / 2 éj
Szilveszteri mámor (min. 3 éj)
106950 Ft / fő / 3 éj
Pécsi pihenés 3=4
131900 Ft / 2 fő / 4 éj
Boutique Hotel Sopianae *** - 1 kedvezményes csomagajánlat

Boutique Hotel Sopianae A Boutique Hotel Sopianae a nyugalom szigeteként várja vendégeit Pécs nyüzsgő belvárosában. A város első családias szállodája magas szintű szolgáltatásokat, baráti légkört, valamint kellemes fogadtatást kínál.
Boutique Hotel Sopianae részletesen >>

Napi árak
68 Euró / 2 fő / éj
Apartment Korosi - 1 kedvezményes csomagajánlat

Apartment Korosi Kényelmes, jól felszerelt apartman. A környék bővelkedik kellemes, hangulatos zöldterületekben, pihenőparkokban, játszóterekben és szabadidős sportpályákban. A közelben üzletek, termelői piac és szolgáltatóház van. Parkolás ingyenes, mindig van szabad hely. Szinte bármely irányba elindulva 2-3 perc alatt elérhető valamelyik buszmegálló, az egyéb városrészek percek alatt elérhetők busszal is.
Apartment Korosi részletesen >>

Napi ár 4 vagy több főre
12500 Ft / 4 fő / éj