Szálláshelyek - Pécs

Szállás Pécs környékén

Nevezetességek Pécs környékén

Szigetvár

37.9 km távolságra Pécs belvárosától.

Szigetvár a Dunántúl déli részén található, Pécs városától mintegy 35 kilométerre. A települést kettészeli az Almás-patak, amely szabályozása előtt gyakran kiáradt, és mocsaras ártérré tette a környéket. Az ingoványos terület egyik kiemelkedő szigetén építtette fel a Szigetvári várat 1420 körül Anthini (Szigeti) Oszvald földesúr. Az ezt követő másfél évszázad során kialakult a várat védő erődítményrendszer, amelynek a mohácsi csatát követően igencsak megnőtt a katonai jelentősége, mivel útjában állt a nyugatra igyekvő török hódító seregeknek. Legendás hírű Zrínyi Miklós főkapitány várvédése és a kitörő végvári katonaság hősi halála. Ma a város határában található Magyar-Török Barátság Parkban egymás mellett látható Zrínyi Miklós és I. Szulejmán szobra. A vár területén múzeum működik. Szigetvár nevezetességei közé tartozik még a török dzsámiból barokk stílusban átépített Római katolikus templom, a Makovecz Imre tervei alapján épült Vigadó, a Salamon-ház, a Polák-kastély, a Sóház és a Szigetvári Gyógyfürdő.

Szálláshelyek a látnivaló közelében

Hotel Makár Sport & Wellness A négycsillagos szálloda és szabadidőcentrum, a Hotel Makár Sport & Wellness, Pécs egyetemi városrészében, zöldövezetben, a történelmi belvárostól és a PTE klinikáktól néhány percnyi távolságra található.
2.9 km távolságra Pécs belvárosától, 35 km távolságra a látnivalótól (Szigetvár).


Kétágyas szobák éjszakánként 33230 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Makár Sport & Wellness
Város: Pécs
Hotel Arkadia

Hotel Arkadia A Hotel Arkadia egyedülálló adottságokkal és elhelyezkedéssel várja vendégeit, szó szerint a történelmi belváros és a Széchenyi tér csúcsán, a műemlékektől és múzeumoktól karnyújtásnyira. A szálloda belsőépítészete és színvilága a Bauhaus stílus tiszta vonalvezetését tükrözi.
0.7 km távolságra Pécs belvárosától, 37.5 km távolságra a látnivalótól (Szigetvár).


Kétágyas szobák éjszakánként 17299 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Arkadia

Danubius Hotel Palatinus
0.5 km távolságra Pécs belvárosától, 37.6 km távolságra a látnivalótól (Szigetvár).


Kétágyas szobák éjszakánként 11782 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Danubius Hotel Palatinus
Város: Harkány
Hotel Siesta Club

Hotel Siesta Club A Siesta Club Hotel a híres Harkányi Gyógy- és Strandfürdő mellett található, apartmanokkal várja vendégeit, melyek jól felszerelt konyhával rendelkeznek. A szállodában étterem, fodrászat, gyógymasszázs, pizzéria, napozóudvar, sportudvar és minigolf teszi teljessé a kikapcsolódást.
0.3 km távolságra Harkány belvárosától, 41.8 km távolságra a látnivalótól (Szigetvár).


Kétágyas szobák éjszakánként 14200 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Siesta Club

Thermal Hotel Igal A Thermal Hotel Igal szálloda Igal központjában, az Európa hírű Igali-Gyógyfürdő közelében található. Húsz jól felszerelt, kényelmes szobával várja kedves vendégeit.
1 km távolságra Igal belvárosától, 44.5 km távolságra a látnivalótól (Szigetvár).


Kétágyas szobák éjszakánként 16449 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Thermal Hotel Igal

Somogy Kertje Szabadido & Rendezvenykozpont
0.4 km távolságra Bonnya belvárosától, 47.7 km távolságra a látnivalótól (Szigetvár).További részletek a szállodáról: Somogy Kertje Szabadido & Rendezvenykozpont

Szálloda keresése Pécs városában

Város:  
Érkezés:  
Távozás:  
Szobák:  
egyágyas:   kétágyas:   háromágyas: 
Személyek száma: